خانه ی سبز
خانه ی سبز

خانه ی سبز

چهارفصل

یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود یه خونه ای بود وسط یه باغ دورتا دورش درخت بود و بس... پنجرهاش رو به اسمون...یه دخترکی توی این خونه بود..یه سال دخترک یه کامپیوتر برای خودش خرید و اونو گذاشت روی یه میز چوبی مستطیل شکل و میز رو جلوی یه پنجره قرار داد...اینجا شده بود محل کار دخترک...اونجا گاهی فیلم می دید گاهی کارتون تماشا می کرد گاهی مطالعه می کرد گاهی فکر میکرد...اما این پنجرهه...پنجرهه جور قشنگی ساخته شده بود...ساده...شبای تابستونی مهتابی خیلی قشنگ میشه اصن یجوری که با دل ادم بازی میکنه...وقتایی که دخترک دلش میگرفت یه وبلاگی که نوای اهنگ گوش نوازی که ازش پخش میشه رو باز میکرد و آروم آروم به اون صدای گوش نواز گوش می داد و نگاهش رو می دوخت به روبرو به افقهای دور... 

پیکوفایل برام عکس هارو کوچیکتر نمیکنه...

ادامه مطلب ...

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.

جمعه برفی

امروز صبح که از خواب بیدار شدم از پنجره دیدم که بیرون داره برف میاد. اخر سر اولین برف امسال هم فرود امد.خیلی قشنگ است خیلی .فکر کردم که توی این هوا و همینجا رو به همین پنجره فیلم برف روی کاج ها را ببینم اما گذاشتم برای امشب و ان موقع برای چندمین بار جدایی نادر از سیمین را دیدم وقتی که نادر پدرش را توی حمام می شست من و نادر دو تایی با هم گریه می کردیم...

امروز چشمم فقط به دنبال بیرون بود.از پشت پنجره بیرون را می دیدم.گاهی پنجره را باز می کردم و نفس عمیق می کشیدم و بعد از ظهر رفتم توی باغ و زیر درختان روی برف ها قدم زدم اما تنها بودم...

امسال چون زمستانش زمستانی نبود برف امسال خیلی ناب شده بود دلم نمی خواست لحظات امروز این روز برفی تموم بشن. الان شب شده و همه جا رخت سپید پوشیده و ارامش بخش شده.شب و برف و سکوت و یه اسمان قرمز...

خدایا شکرت

کیک ساده پرتقالی

مواد لازم :

3 تا تخم مرغ

1 لیوان شکر

1 لیوان ارد

1 پرتقال کوچیک

25 گرم کره (یه کره کوچیک یا نصف یه کره 50 گرمی.)

پکینگ پودر یه قاشق چایخوری کوچیک

طرز تهیه :

اول شکر را اسیاب می کنیم + تخم مرغ هارو می شکنیم زرده و سفیده را جدا می ریزیم + سفیده را به اندازه ای هم می زنیم تا کاملا سفید شود و کف کند + نصف شکر پودر شده را به سفیده اضافه می کنیم و باز هم هم میزنیم مثلا به مدت 5 دقیقه +  زرده ها رو جدا با نصف دیگه شکر هم می زنیم تا حجمش دو برابر شود + حالا زرده و سفیده ها را با هم مخلوط می کنیم این کار را با قاشق و ارام انجام میدهیم تا پفش ا بین نرود + پرتقال را بر می داریم و به کمک رنده کمی از پوستش را رنده می کنیم داخل ظرف مواد + حالا پرتقال را اب می گیریم و اب پرتقال را هم به مواد کیک اضافه می کنیم و با قاشق  هم می زنیم + کره را که کمی گرم شده و ابکی شده را به مواد اضافه می کنیم + ارده را الک می کنیم و با پکینگ پودر به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم .فر را از 1 ربع قبل روشن می کنیم. مواد کیک را توی قالب می ریزیم و به مدت سه ربع یا 45 دقیقه داخل فر می زاریم. درجه فر 190 درجه می باشد.

نکته: لیوان از همین دسته دار فرانسوی ها که معمولا تو همه خونه ها هست. قالب هر قالب متوسطی که داشته باشیم.

دل بخواهی : از هر مغز اجیل بدون نمکی میشه استفاده کرد. یه قاشق کنجد را کمی تفت می دیم و سه تا گردو رو میشکنیم و مغزش را خرد می کنیم همراه با کنجد تفت مختصری می دیم و در اخر یه قاشق چای خوری کره رو می ندازیم توی کنجد و گردو مخلوطشون می کنیم و بعد از بیست دقیقه در فر را باز می کنیم و این مواد رو پخش می کنیم روی سطح کیک.

دستور کیک برای تولد ماکان

امشب که داشتم توی سایت تستر و نگاه می کردم قسمت کیکها بودم کیک اسفنجی... بعدش یادم افتاد به این که امروز که یه کیک ساده پخته بودم و عصر به خونه عمه ام برده بودم . صحبت از کیک و اینا شده بود. عمه به من گفت که روز یک شنبه که من و فاطمه دختر عمه ام بیرون رفته بودیم دختر عمویم به خانه عمه زنگ زده بود و خبرم را گرفته بود می خواست دستور کیک رو ازم بپرسه.کار مهمی نبود اما خوشحال شدم .

این مطلب توسط نویسنده‌اش رمزگذاری شده است و برای مشاهده‌ی آن احتیاج به وارد کردن رمز عبور دارید.

دلتنگی

دلم لک زده برای برف. بس که خشکی اطراف می بینم نشاط و شادابی ام از بین رفته امروز پنجم بهمن ماه هست اما حقیقت این ست که تو این مدت که از زمستان گذشته نه برفی نه بارانی...

حتی باران هم از انگشتان دست کمتر باریده ما که زمستانی ندیدیم. با اینکه شهر ما شهر کوچکیست و نه از دود و دم خبری است و نه از الودگی. حتی ما در جایی زندگی می کنیم که در اطلس گیتاشناسی به ان دامنه های رشته کوههای البرز گفته می شد اما زمستانش زمستانی نیست. چه روزگاری ست حتی طبیعت فصل ها هم تغییر می کند!